tiistai 23. heinäkuuta 2013

Blueberry ♠

Heyaaah ! ♥

Mites teillä menee ? Mulla on nyt mennyt suht' hyvin, jossei lasketa perus ärsytyksiä ja rahapulaa.
Oon tosiaankin saanut kaksi nukkea, joista toinen odottaa peruukkia ja obitsua, ennenkuin häntä alan esitellä. 

Ai, siis, juu. Tosiaankin, tässä postauksessa on taas näitä pallokuvia, muokattuja tosin ja uudesta nukesta kuvia. Oon tosi tyytyväinen tähän ostokseen, koska oon alkunukkeilustani saakka toivonut Romantic Alicea, tai RAPVia. 

How do you do? I'm fine. Also, I have get 2 dolls, and second of them is wating for wig and obitsubody, beore i show her to you.

 

Oh, so, in this post i give you ballphotos, edited, and pics of my new doll. I am so happy with this doll, because i love Romantic Alice.

 

Ja ainiin, tytön nimi on Blueberry ! :3

KIITOKSET MUUTEN HUIKEILLE 54 (+?) LUKIJALLE, OOTTE MAHTAVIA. Oon ihan ihmeissäni siitä, miten näin lyhyessä ajassa ootte jaksaneet kommentoida ja lukea mun blogia. 
Mä pidän teille suuren juhlapostauksen, ja nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa mitä siihen tulisi. Parhaat ehdotukset palkitaan omistuskuvilla.

And, her name is Blueberry ! :3

Thanks for 54 readers ! ♥

heippa (: 
 

24 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. +++ tee vaate-esittely (nukkien) ja kuvatarinaa :) Tai joku omaperäinen tuto, jossa kerro miten voi tehdä jotain.. mut ei mitää sellasta esim. et miten tehdään kynii yms, ku melkeen kaikki tekee sen :))

   Poista
  2. Kiitos ehdotuksestasi, joo, tuskin tekisin sellaista, kun en oo mikään näppärä pikkusormissani, et kyniä tuskin tuun esittelemään :'D

   Poista
  3. Nonii tuleepa näit mun kommenttei paljo, mut siis tarkotin noita ideoita siihen juhlikseen :D

   Poista
 2. Yli-ihana. ♡ En pysty sanoin kuvailemaaan :'D

  Ryhmäkuvaa ois kiva saada sit kun kaikki nukkes on valmiita :3
  Jaja juhlapostaukseen vois tulla joku vähän jännittävä & pelottava shootti jaja huumorikuvatarina ^^

  VastaaPoista
 3. IHANAAA!! ♥ Blueberry on ihan sairaan söpö nimi, ja sopii neidille ihan ku se nimi ois sille tarkotettu! ♥ Tää sun uus blogi on jotenki semmone et se ois jonku ammattilaisen tekemä :O uskon et tää blogi tulee menestyyn tosi hyvin! Jajaja, mul ei oo oikee mtn mahatvii ja suurii ehotuksii mut mul ois semmone idis et voisit tehä jonku pienen kuvatarinan jos sun nuket tai ne mitkä haluut siihen kuuluvan sepailis jtn outoo esim. alkaa pullonpyöritystä ym. Tai sitten jonku tarinan et nuket alkaa piilosta mut kaikki menee överiks ja siit tulee hirveet säätöö :D Ei noi ollu mtn täydellisii ehotuksii mut mun mielestä ihan siedettävii :) Mut aivan IHANA toi uus nukke! ♥ Se on vaan niiiiiin kaunis ; n ; ♥ kuvat oli ihan sairaan hyvä-laatusii ja noi ympyrä kuvat on sairaan ihania ♥ tää uus blogi on täydellinen! aivan MAHTAVAA työtä Ruth ;__; ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, kiitos tosi paljon kommentistasi, ihanaa kuulla että oot tota mieltä ♥

   Poista
 4. Ihana nukke ja tosi kivoja kuvia :) Miten saat kuvista pyöreitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, täytyypäs harjotella. Tietääkseni se jossain vaiheessa oli mun koneella :)

   Poista
 5. Ihana♥ Mut ens kerralla neliökuvia?? Pallokuvat on ihan kivoja, mutta niihinkin kyllästyy, neliökuvissa näkyy paremmin koko nukke. Juhlikseen give away?? >:D Ja joku esittely sun kaikista nukeista, vaikka 1 kuva yhestä nukesta sitte sen nimi ja jotain tietoo sen luonteesta yms. Nukkeprofiilit ois ihan kivat ;) Blueberry on ihana nimi ja sopii neidille täydellisesti! ♥ Minkäs laatunen tuo peruukki oikein on? Näyttää aika hyvälaatuselta nun ♥ Mulla on muuten Little pullip romantic alice, nimeltään Sandra Lilyanne Kinder, ja sen peruukki o tosi hyvänlaatunen, vaikka onkin kihara, ei yhtään takkua :D Oho, höpötän vaan ittestäni enkä siitä kuinka täydellinen sun blogis on... ;_; NO KUITENKIN TÄÄ ON IHANA ♥♥ Kirjotinko liikaa? Kirjotinko? ENHÄN???? ;_;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja miten vain, katsotaan nyt, tykkään itse pallokuvista kovin paljon :-D

   Poista
 6. OMG Ruth !! Blueberry <3 wiiih ihana * w * Ota BB sit traconiin jooko ? > w < Ja juhlapostaukseen give away, tai sit vastaus-kysymys postaus !! Laatu oli ah <3 Ainiin !! Juhlapostaukseen olis kiva joku sellanen huumori kt >:D btw on super117 gosus ;)

  VastaaPoista
 7. Ooi miten nätti :OOO♥♥ tosi ihana postaus ja ihania kuvia ^^ Juhlikseen vois tulla joku huumori kt tai jotain todella jännäää (mitäs) jaja joku tosi ihana musashootti uusimmasta pienokaisesta vaikka ^^ ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, ja myös ehdotuksesta kiitosta samoin marrylle !

   Poista
 8. Awww, mä en osaa sanoa mitään muuta *w* Juhlapostaukseen ehdottaisin jotain hullua KT:tä (jossa nuket voi vaikka puhua lukijoille ja sekoilla jotain nwn)tai vaikka oudosti ylimuokattuja kuvia :D

  VastaaPoista
 9. ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blueberry <33 uhah

  juhlikseen huumori-kt tai give (koska oot paras tekemään vaatteita) 8D

  VastaaPoista

Leave a comment, please ~♥