lauantai 21. syyskuuta 2013

Syksyinen syksy syksyisesti saapui

 ihan ekaks unohdin sen ommauskuvan ._.

Syksyisää syksyä kaikille ! ♥

Tämä postaus on tällainen postiviisuuspakkaus, en tiedä onko se teistä, mutta minusta on ! <3
Mulla on tässä tällainen juttu, jossa puhun luultavasti kaikkien bloggaajien puolesta,bloggasit sitten mistä tahansa.

Kommentit:
Kukaan tuskin pitää blogiaan vain ja ainoastaan itselleen. Kuka postaisi itselleen kuvia jotka on jo nähnyt ? Tuskin kukaan.
Jos sulla on 100lukijaa, saatat hyvässä jamassa saada 8-10kommenttia. Se on silloin vau ! 
Mutta mun mielestä on väärin, jos se 8-10% niistä sadasta lukijasta jaksaa kommentoida, ja niistä 8-10% ehkä kaksi kirjoittaa kahta lausetta pidemmän kommentin.
Mun mielestä olis oikein, jos oot kerran lukija, voisit kommentoida edes hymiön niihin postauksiin. Pelkkä hymynaamakin voi saada blogia kirjoittavalle todella hyvän mielen.
Siksi mäkin oon alkanut kommentoida jokaisen seuraamani blogin postauksiin pienellä lauseella, tai jos se oikeasti iski muhun kunnolla saatan kirjoittaa pidempäänkin !

Bloggaaminen on aivan mahtavaa, mutta sitten jos oletkin nähnyt aikaa postaukseesi todella kauan, ja päivität sivua tunnin päästä, huomaat ettet omista yhtäkään kommenttia, voi saada kirjoittajalle ajatuksen, etteivät lukijat pitäisi postauksestasi. 
Kehotan siis kaikkia jotka oikeasti miettivät itseään tässä tilanteessa kommentoimaan kaikkiin postauksiin edes sillä hymynaamalla :)

Eräs ystäväni tässä vähän aikaa sitten lopetti bloggaamisen, koska omisti 40lukijaa, joista kaksi kommentoivat hänen postauksiinsa. 
Hän perusteli lopettamistaan suunnilleen näillä sanoin ' Jos minä joskus palaan bloggauksen pariin, toivon, että myös te näätte oman vaivanne' 

Ottakaamme siis kaikki oppia tästä (:

Tämän suuren puheeni vuoksi, koitetaan saada ennätysmäärä kommenteissa tähän postaukseen, eli yli 15 olisi tähtäimessä.













Sitten tässä on hieman ensimakua seuraavan kuvatarinan osiin, poimittuja pätkiä:
'Minä.. minä olen raskaana'
'Vain tyhmät jäisivät tänne, lähde täältä tai kuole'
'On olemassa toinen maailma, jossa on vain hyviä, joten kumman puolella sinä olet?'
'Minulla ei ole sielua'


;) Niistä sitten fiilistelemään.

pssst, saisinko nyt niitä kommentteja rakkaimpani ? :3

xoxo,

ruth

32 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia ouo Ootan innolla millasen kuvatarinan teet c:

    VastaaPoista
  2. ihana ja laadukas shootti ! lambie (?) on niin suloinen :3

    VastaaPoista
  3. Itse olen huomannut, että kommentoimalla toisten blogeihin, bloggaajat joiden blogeja luen kommentoivat myös minun blogiani. Myös se, että bloggaaja vastaa kaikkiin kommentteihin, vaikka ihan vaan "Kiitos kaikille kommenteista!" motivoi kommentoimaan :)

    Välillä jätän kommaamatta niille, jotka ruinaavat jatkuvasti kommentteja (tai vaihtoehtoisesti huomautan asiasta kohteliaasti). Jos siis kerjätään tyyliin "edellinen postaus sai vain 29 kommenttia, petyin" tai "15 kommenttia tai en postaa!!!" :P

    Ja itse asiaan... Voi kun Lambie on söppänä tuon laastarin (?) kanssa, tekee mieli halata pientä, kun hän näyttää niin hätääntyneeltä ;__; Kuvatarinaa odottelen mielenkiinnolla, vaikuttaa ainakin lupaavalta ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämäkin on aika yleistä !

      Ja samoin, sillä musta tuntuu, että silloin ei välitetä mistään muusta D:

      Ja kiiiiiitos ♥

      Poista
    2. Ja sekin ilahduttaa, jos lukija käy vastaamassa vastauskommenttiin ^^ Itse käyn aina bloggaajan julkaistessa uuden postauksen vilkaisemassa vastasiko hän edelliseen kommenttiini. Välillä käyn näin ihan tarkoituksella kurkistamassa tilanteen jo ennen seuraavaa postausta ja sitten kommentoin vielä jotain :D Bloggaaja tietää sitten, ettei vastaile kommentteihin turhaan.

      Poista
  4. Voi ei :( On harmi jos sinusta ja varmasti monista muistakiun tuntuu tuolta (mukaanlukien minusta), ettei kukaan 'jaksanut' lukea postaustasi ja että postaat itsellesi. se on kyllä erittäin turhauttavaa, itselläni oli kerran blogi, jossa oli 56 lukijaa ja yksi kommentoi aina. sitten kerran se yksikään enään ei kommentoinut ja lopet bloggauksen kokonaan. nyt olen aloittanut sen 'alusta'. Se on kyllä ihmeellistä miten niin 'peinillä' teoilla voi saada ihmisen hyvälle tuulelle, edes hymynaama voi saada ihmeitä aikaan! (:

    ------------------------------------

    Ihania kuvia, olet todella erittäin super hyper taitava kuvaamaan! Ja kustomoimaan ♥ Ja tuo nukkesi on todella suloinen (: Odotan innolla milloin postaat seuraavan kerran, postauksiasi on aina, aina mukava lukea (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos pitkästä kommentistasi ♥

      Ja kiiiitos ihanaa kuulla että olet sitä mieltä (:

      Poista
  5. awww ihana shootti :'3
    toivon todella, että saat tähän monta kommenttia ! (:

    VastaaPoista
  6. Taas kerran ihania kuvia :) Ja joo, voin itsekki sanoa, et ymmärrän hyvin miltä teistä tuntuu kauheen raatamisen jälkeen saada vain ne vaivaiset 3-10 kommenntia :/

    VastaaPoista
  7. Sä oot ansainnu enemmän kun hymynaamoja hyvä tyytö! :)
    Sori etten ole oikein jaksanut kommentoida mitään rakentavaa .. :c olen pahoillani. No yritän nyt tsemppaa ja koittaa keskittyy kommentoimaan :d
    Nää sun kuvat oli PERFECTOJA~<3 ihana syksyinen maisema taustalla! Tykkään eniten tokasta ja seitsemännestä kuvasta. Toka kuva on kiva siksi, koska siinä on mahtavat värit, ihana kuvakulma, tosi suloinen nukke jolla on maailman ihanin peruukki <3 Sitte noi portaat (vai mitkä onkaan :D) on kivat c: Sopii taustaan hyvin. Siinä on ehkä hieman ärsyttävää vähän 'sotkussa' olevat hiukset :/ Mutta se ei silti pilaa kuvan ihanuutta.
    Ja tuossa seitsemännessä kuvassa nukellasi on suloinen ilme ja asento c: Tarkennus ei ehkä ole mikään maailman paras, muttei mikään huonoimmasta päästäkään..~
    kaikki nukkesi ovat hyber suoer suloisia~! ET saa myydä niistä ketään > w < Et ainakaan kellekkään joka ei pidä niistä huolta. Nukkesi ansaitsevat yhtä hyvän kodin mikä niillä nytkin on c:

    -Sylvia ja kakarat

    Muovirakkaus.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääää apua mitä mun pitäisi sanoa, tosi ihana kommentti ja ihanan piristävä, tuli hymy huuleen kun luin tätä :)<3

      Poista
  8. Aww, ihana shootti! :3 Lambie näyttää kuvissa tosi söppänältä ja toi laastari (?) on tosi omaperäinen idea <3
    ~ ~ ~

    Ja vähän tähän kommentoimisasiaan. Itsekin oon huomannut, että tosiaan vain se 10 % (ja huom hyvällä tuurilla!) lukijoista kommentoi. Eli jos on 200 lukijaa, niin harvemmin olettaa saavansa yli kahtaakymmentä kommenttia postauksiinsa. Tämä sama juttu pätee kyllä tosin myös YouTuben puolella, ainakin kun noita isompia kanavia katselee, niin jos on tyyliin miljoona tilaajaa, niin video saa satatuhatta katselijaa. Eli sama 10 prosenttia tuntuu toistuvan sielläkin.

    Koen sen itse kyllä todella ikäväksi, jos postaus ei vaan tunnu saavan kommentteja, koska siihen kuvien muokkaukseen ja järjestelemiseen, ja ennen kaikkea niiden kuvaamiseen ja ideoimiseen, on kuitenkin saatu uppoamaan melkoisesti aikaa. Sitä aikaa, jonka olisi voinut käyttää vaikka matematiikan kokeeseen lukemiseen. Ja sitten kokee karvaan tuplapettymyksen, kun postaus ei saa kommentteja ja koe menee huonosti. (Ok, en kyllä kauheasti usko, että moni pistää nukkeilun koulun edelle mutta kuitenkin)

    Mun nukkeblogilla on 235 lukijaa ja olettaisin postausten nyt saavan edes sen 20 kommenttia, joka ei olisi edes sitä kymmentä prosenttia. Kuitenkin saan niihin usein vain 10-15 kommenttia, ja tulee vähän pakostakin sellainen fiilis, että mikä mun blogissa on vikana? Ok, postailen aika harvoin, mutta se johtuu siitä, että _odotan_ niitä kommentteja. Sitten kun jossain vaiheessa tulee siten, että uusia kommentteja ei ole tullut moneen päivään tai jopa viikkoon, niin jaksan tehdä uuden postauksen koska tiedän, ettei kukaan enää kuitenkaan jaksa siihen vanhaan kommentoida. Sitten tämä pettymysten ketju vaan alkaa taas uudelleen ja uudelleen...

    (Tarkoitan tuolla odottamisella sitä, että kun kaikki eivät välttämättä ehdi lukea sitä postausta julkaisupäivänä tai sitä seuraavanakaan, niin että antaa sille vähän niinkuin aikaa että ihmiset ehtivät lukea sen)

    Kuitenkin se, että saa edes kommentin "Ihania kuvia! :)" tai "Söpö nukke :3" on paljon kivempaa, kuin ettei saa ollenkaan. Tiedän kyllä, ettei määrä korreloi laatua, mutta kun nyky-yhteiskunta tuntuu olevan niin kiireinen, että jo muutaman lauseen kommentit ovat 'kilometrikommentteja'. Silloin jo parin sanan kommentti tuntuu joltakin, että on edes vaivauduttu kuluttamaan 5-10 sekuntia elämästä siihen, että kommentoidaan niihin postauksiin.

    Yhtenä syynä siihen, miksen itse usein jaksa kommentoida postauksiin, on se, että käyn tietokoneella todella harvoin. Olen nopea kirjoittamaan koneella ja multa syntyy hetkessä semmoinen kilometrikommentti, mutta. Kun luen aina kaikki postaukset kännykällä. Tää kännykän näppis (kosketusnäyttö) on niin rasittava ja laginen, ettei sitä jaksa useimmiten kommentoida mihinkään. Oon kuitenkin koittanut korjata tapani ja lukea postauksia vain silloin kun mulla on myös aikaa kommentoida niihin. :)

    t. kirjoitin koko tän kommentin kännykällä ja mulla meni tähän yli 10 minuuttia, mutta se on sen arvoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, ihana kommentti. ♥
      Olen huomannut, että kommentoidessa toisten blogia tulee itselleen varma olo, että tämä on nyt tehty, eikä sitä enää peruta. Mulle tulee kommentoimisesta tosi ihana fiilis ja aina on ihanaa saada muille hymy suupieleen.
      Tosiaan, toi koejuttu on aivan totta, joskus kiireellä pitäisi saada aikatauluun ahdattua koulu sekä nukkeilu. Sitten kun yrittää tehdä molempia, huomaa, että nukkeilu on mieluisampaa ja siihen tulee väkisinkin kulutettua enemmän aikaa, joten musta olisi ihanaa jos siihen vaivannäköön nähden saisi sen ansaitun määrän. Esimerkiksi mun mielestä jos sulla on kymmenen lukijaa, kohtuumäärä kommenteissa olisi 5 ! Jos puolet kommentoisivat se olisi iiihanaa.

      Nyky-yhteiskunnassa on tapan määritellä blogin kommenttien määrän ansiosta se blogin laatu, mutta entä jos sulla onkin 500 lukijaa ja saat 3 kommenttia ?


      Kiitos ihanasta kommentista, arvostan suuresti !

      Poista
  9. Ensinnäkin: noiden kommenttien kirjottajilla viiraa jokin päässä.
    ja toiseks SUN KUVAT ON MAHTAVIA ja apua oliks hän Lambie? ;n; Mutta postauksen suppusuu neitosen peruukki sopii hälle ihan sairaan hyvin! ♥♥

    joo mä en osaa kommentoida mut mä rakastan sun blogia, sun nukkeja ja sua yhyh ! ♥

    VastaaPoista
  10. Tosi kauniita kuvia ja oot kyllä ihan oikeassa noissa jutuissa! Lambie on tosi suloinen, oot kyllä sairaan taitava kustomoija :)

    Hyvää syksyä sullekin!

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia! :o

    Olen itekin aatellut jäädä bloggaustauolle :/ 34 lukijaa ja yleensä postauksissa kaksi kommenttia, jos sitäkään. Mutta sun blogi on ihana! :3

    VastaaPoista
  12. Suloisia kuvia ^3^
    Rakastuin neidin vaatteisiin ne ovat toosi suloiset C:

    Samaa näkee vähän joka blogissa mullakin on 56 lukijaa mutta yleensä tulee 8 kommenttia.. :D

    http://ihaniennukkejenkuvia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :3
      Ja, jep. Musta tän pitäis muuttua .d.

      Poista
  13. Ihania kuvia ^u^ Lambie on toodella suloinen

    VastaaPoista
  14. Vau, ihania kuvia! Lambie on sulounen tuolla uudella meikillänsä ja laastari suun edessä on ihana <3

    VastaaPoista
  15. Tämä on hyvin sanottu, minä ainakin masennun ellen saa edes yhtä-kahta kommenttia. Hyvä että edes joku otti asian esiin, koska ellei kommentteja tule se todella saa aikaseksi tunteen että ihmiset ovat vain käyneet blogin sivulla mutteivat ole vaivautuneen lukemaan ja/tai katsomaan kuvia. Harmi että ystäväsi lopetti bloggaamisen. Nukkesi on muuten todella suloinen :3

    viitsisitkö vilkaista? :3
    http://nukkeiluja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm, juuri tätä tarkoitan :c Olisi kiva jos ihmiset ajattelisivat.

      Ja kiitos paljon ♥ Vilkaisen blogiasi, saatan liittyä :)

      Poista

Leave a comment, please ~♥